Νέος εκπαιδευτής της Weber Rescue στην Ελλάδα

Την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016, ο Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της Weber Rescue στην Ελλάδα & την Κύπρο κ. Ιωάννης Ρέτσιος παρέδωσε με μεγάλη χαρά το πιστοποιητικό εκπαιδευτή στον Αρχιπυροσβέστη κ. Νικόλαο Βυθούλκα.

Ο κ. Νικόλαος Βυθούλκας το 2008 ξεκίνησε την πρώτη εκπαίδευση στην Τεχνική Διάσωση, & ακολούθησε μια μακρά πορεία εκπαιδεύσεων και μετεκπαιδεύσεων στο εξωτερικό υπό την συνεχή επίβλεψη του υπευθύνου εκπαιδεύσεων κ. Ρέτσιου. Προ ολίγων μηνών έδωσε τις τελικές εξετάσεις για εκπαιδευτής της Weber Rescue στο Manheim της Γερμανίας με μεγάλη επιτυχία.

Weber_Instructor

H Draeger Hellas Α.Ε. επίσημος αντιπρόσωπος των διασωστικών εργαλείων της Weber Rescue συγχαίρει και εύχεται στον νέο εκπαιδευτή πάντα επιτυχίες και μεταδοτικότητα στους νέους εκπαιδευόμενους στην τεχνική διάσωση.

Ο Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων κ. Ιωάννης Ρέτσιος από την μεριά του δήλωσε,

«μια μακρά φιλία και συνεργασία καταλήγει στην γέννηση ενός νέου εκπαιδευτή με βαθιά τεχνογνωσία και αγάπη για το αντικείμενο της τεχνικής διάσωσης. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για την φιλία αυτή και την συνεργασία μου με τον κ. Βυθούλκα σε όλα τα επίπεδα, ένας άξιος εκπαιδευτής έρχεται να μας συνδράμει στο έργο της τεχνικής διάσωσης, καλώς ήρθες Νίκο!»

Ντέμη Μαρτιάδη
Τηλ +30 210 2821809
Draeger Hellas S.A.
Ελευθερίου Βενιζέλου 150
142 31 Νέα Ιωνία, Αθήνα

www.draeger.com