Η Poseidon MS το εξουσιοδοτημένο Service center της Weber Rescue στην Ελλάδα

Την Τρίτη 17 και Τετάρτη 18 Απριλίου ο Export Manager κ. Reiner Antritter της εταιρίας Weber Rescue Γερμανίας, η οποία αντιπροσωπεύεται επίσημα από την Draeger Hellas S.A. επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα και διοργανώθηκαν επισκέψεις σε μεγάλους πελάτες παρουσιάζοντας τις νέες καινοτομίες και τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των διασωστικών εργαλείων.


Φωτό 1 : (εξ αριστερών) Ο νέος τεχνικός της Weber Rescue για την Poseidon MS κ. Καρακωνσταντίνου Βαγγέλης, ο κ. Reiner Antritter, ο Υπ. Εφαρμογών & Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Ρέτσιος, και ο Τεχνικός Διευθυντής της Poseidon MS κ. Κατσουρίδης Ηλίας

Έμφαση δόθηκε στις νέες τεχνολογίες εργαλείων διάσωσης μπαταρίας και στην σειρά Tactical Black Series για τα σώματα ασφαλείας.

Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας αναφορικά με την συντήρηση και επισκευή εργαλείων της Weber Rescue ανατέθηκε επίσημα το service στη εταιρία Poseidon MS η οποία είναι επίσης εξουσιοδοτημένο service center για όλα τα προϊόντα της Draeger στην Ελλάδα.


Φωτό 2 : Ο κ. Reiner Antritter με τον Τεχνικό Διευθυντή της Poseidon MS κ. Κατσουρίδη Ηλία

Σκοπός της εταιρίας μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας εξασφαλίζοντας ποιότητα και ασφάλεια στην εργασία.

Draeger Hellas S.A.